Hoppa till innehållet

Squid 

Squid startade 1996 med visionen att bygga bästa kassasystemet för butiker och restauranger, fristående eller i kedjor!

Sedan starten 1996 har vi haft målet ett bygga ett kassasystem utfrån kraven med säker drift, kommunikation över internet och enkel drift av kedjor. Flera hundra butiker, restauranger, cafe'er har framgångsrikt använt sig av Squid kassasystem för hela sin drift. Smart koppling till affärssystem för bokföring med system som Visma, Fortnox med flera via SIE-4 gör att allt blir enkelt att sköta.

Nu efter över 20 år på marknaden är driften i molnet vilket innebär att hela administrationen av butiken, kedjan eller kassan kan göras det från valfri plattform och plats. 

De tidigare arbetande ägarna har köpt tillbaka verksamheten från FDT och EEL-koncernen efter 6 år inom FDT . Vi som nu driver Squid är entreprenörer som har hela handen i syltburken och brinner för vår produkt och våra kunder!

Squid är ett av de ledande bolagen på den svenska marknaden inom digitalisering av butiker och restauranger. Programvaran är gjord av oss i Sverige och för svensk marknad, detta borgar för kvalitet.

Vi har en erfaren personalstab med hög kompetens, inte enbart om butik- och restaurangsystem, utan även i det praktiska arbetet med att driva butik och restauranger.

Squid kassasystem

Vår produkt levereras som en tjänst där dagens moderna sätt att arbeta i molnet kompletteras med driftsäkra lösningar i datorer och paddor som kontinuerligt synkroniseras med de centrala systemen över Internet.

Vi arbetar med enskilda butiker/restaurangertill kedjor som driver många enheter, helägda eller i franchise. Våra installationer är mellan 1- 10 kassor i varje driftsenhet.

Begränsningarna är få och vi har ännu inte kunnat leverera en önskad lösning pga storlek eller omfattning!

Vi vet att enkelhelt i backoffice och kassa är en grundläggande funktion där kassan skall vara helt intuitiv att lära sig på  10 minuter. Driftsäkerhet är ett absolut måste då ingen försäljning i butiken fungerar utan ett fungerande kassasystem. 

Vi på Squid har gjort en resa under dessa drygt 20 år och den erfarenhet som finns med erfaren personal kombinerat med utvecklare och tekniker som kan det senaste med molntjänster, appar i paddor mm ger dig som kund till oss en trygghet i att vi kan leverera lösningar som håller under tiden och som kontinuerligt uppgraderas till de nya teknikplattformarna som lanseras på marknaden.

Våra fina referenskunder har varit med oss under många år och medverkat i att vi fått många nya nöjda kunder. Squid systemet är utvecklat för den moderna handeln med fullt stöd för elektronisk handel kombinerat med fysiskt på det sätt som passar just ditt företag bäst. Integrationer med olika stödsystem allt ifrån betallösningar, digitala presentkort, lojalitetssystem och ekonomisystem med flera görs via modern API teknologi.

Med Squid kan din verksamhet bli mer lönsam!

  • Primär marknad är butiker och restauranger, enskilda och kedjor (helägda, frivilliga, franchise).
  • Vi skall vara en av de ledande leverantörerna av IT-lösningar til denna marknad.
  • Våra lösningar baseras på standardiserade plattformar både vad gäller hårdvara som mjukvara.
  • Squid utvecklar de specifika lösningar som bidrar till att våra kunder kan be­driva en effektiv och lönsam verksamhet.
  • Utveckling sker alltid i nära samverkan med våra kunder.
  • Vi tillhandahåller ett kostnadseffektivt kundstöd genom en kombination av egna resur­ser och anlitande av tredjepartsservice.
  • Kontakta oss för en kostnadsfri demo!

Vi har vårt huvudkontor i Stockholm beläget i Hornstull. Säljkontor i Sölvesborg samt servicekontor i Östersund och Sundsvall.

Tillsammans med våra partners har vi inte långt till dig som kund så vi kommer gärna till er för en visning av våra system. 

By Formsmedjan. Powered by Yago